TASOQUERS I TASOQUERES PER A RIURE

Bon dia!!!!!

El meu nom és Manel i hui 26 de febrer comence les practiques de TASOCT a A Riure.

Ja que anem a passar molt de temps junts m’agradaria que hem coneguéreu un poquet millor i saber també en que consisteix el que he estudiat.

El nom complet de TASOCT és Animació Sociocultural i Turisme i pertanyem a la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat.

Els animadors i animadores en aquest cas s’especialitzem en la dinamització de grups de tot tipus. Ja siga en un àmbit social i comunitari o un àmbit educatiu o lúdic. Per aquesta raó els i les animadores hem d’estar ben formats per tal d’enfrontar-nos a tot tipus de situacions ja que no tenim uns destinataris concrets i podem treballar amb persones molt diferents.

Ara ja sabeu un poquet sobre la funció d’un tasoct però a mi no hem conegueu encara… Com he dit abans el meu nom és Manel sóc de Godella i des de ben xicotet m’ha interessat el mon de l’animació. Aquest interès es pot deure a diversos factors, per un costat els meus dos pares son mestres de primària i he pogut vore com treballaven amb xiquets i inclòs alguna vegada també els he pogut ajudar, per altra banda trobem a la meua germana que igual que a mi li agrada molt aquest mon i en el que porta treballant molt de temps, a més gaudeix molt treballant i és una passió la qual m’ha contagiat.

He escollit A Riure per realitzar les meues FTC’s per el públic amb el que treballen ja que jo tinc experiència amb l’àmbit de la infantesa i és en el que hem trobe més còmode. A més crec que vaig a poder desenvolupar i millorar habilitats socials i comunicatives que m’ajudaran a realitzar les animacions amb molta facilitat. Per últim és una empresa d’animació amb unes característiques molt específiques i on hem trobe molt a gust ja que hi ha un ambient familiar entre els treballadors i treballadores molt familiar.

Ara hem toca a mi de poder gaudir de l’animació i poder ajudar i fer feliç a molta gent.

Espere poder tindre l’oportunitat de conèixer-vos algun dia.